Parcarea Autopeni - Langa Aeroportul Henri Coanda

Parcare auto în Otopeni cu rezervare și plată online

La Parcarea Autopeni din apropierea Aeroportului International Bucuresti Otopeni (Henri Coanda) am ales implementarea rezervării și a plății online cu cardul prin intermediul site-ului web parcareautopeni.ro.

Rezervarea locurilor de parcare si plata online cu cardul bancar pentru turistii care aleg sa parcheze autoturismele in parcarea noastra privata la 3 minute de aeroport, se dovedesc a fi două facilități absolut necesare pentru eficientizarea timpului și pentru protecția personală în vremea pandemiei de COVID-19.

Platile online se pot realiza direct de pe site-ului web parcareautopeni.ro cu ajutorul partenerului nostru de încredere, Netopia Payments, reușim să oferim plăți sigure, rapide, fără comisioane, care se pot realiza prin cardurile MasterCard sau Visa.

Prin integrarea site-ului web cu sistemul de bariera si parcare inteligenta instalat in locatia parcarii pe termen lung rezervarea si achitarea online a costului rezervarii se face rapid, civilizat si eficient.

Astfel, din câteva click-uri îți poți rezerva și plăti locul de parcare, limitând totodată interacțiunea cu alte persoane din incinta parcării.

Un cod de acces insotit de o imagine QRCODE este trimis imediat dupa rezervarea si efectuarea platii pe adresa de email a clientului dar si la personalul prezent permanent in locatia parcarii private pentru confirmare.

La sosirea masinii in fata barierei de acces in incinta parcarii private de lunga durata, cititoarele automate vor identifica numarul de inmatriculare al vehiculului pentru care s-a efectuat rezervarea locului de parcare si bariera se va deschide.

Imaginea QRcode functioneaza ca solutie de rezerva pentru situatiile in care numarul de inamtriculare de pe placuta nu este lizibil din diferite motive: praful sau noroiul acopera parital literele sau cifrele componente.

Oricum, cititorul de QRCode va decide ridicarea barierei si accesul in incinta parcarii de durata.

Imediat personalul de supraveghere va va intampina si va va insoti cu ajutorul vehiculului de transport de ultima generatie la Aeroportul International Henri Coanda aflat la 3 minute distanta.

Parcarea noastra privata pe termen lung este sigura, marcata, iluminata supravegheata permanent cu ajutorul sistemului de supraveghere video CCTV iar in incinta se afla intotdeauna personalul de supraveghere care va poate oferi informatiile de care aveti nevoie.

Automobilul dvs se afla in siguranta la noi, preturile parcarii sunt aliniate competitiei care activeaza din apropierea punctului de interes reprezentat de Aeroportul Henri Conda Otopeni.

Indiferent de motivul călătoriei, business sau plăcere, puteți oricând conta pe noi pentru a fi lângă dvs și pentru a vă transporta în siguranță la și de la aeroport, asigurând o experiență pentru clienți de 5 stele și un zâmbet.

Vizitați-ne în Parcarea Autopeni, va așteptăm cu drag!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Паркування розумне поруч з аеропортом Отопені

Онлайн-бронювання, доступ на територію за допомогою автоматичного зчитування номера номерного знаку

Довгострокове паркування в Отопені. Підвищена безпека

Відеокамери, огорожа, шлагбаум з кодом доступу, охорона

Паркування на довгий термін біля аеропорту. Зручності

Асфальт, позначені місця, транспорт до і з аеропорту Отопені

Паркування в Отопені. Відстань 2 км від аеропорту

Тривалість трансферу до / з аеропорту Хенрі Коанді - 4 хв.

REZERVĂ ACUM