Regulament de funcționare a parcării pe termen lung Autopeni

Parcarea supraterana ParcareAutopeni.ro este o proprietate privată, iar accesul conducătorilor auto în interiorul ei se face doar în condiţiile respectării prezentului Regulament şi a legislaţiei rutiere.
Prin solicitarea de emitere a tichetului de acces în parcare, conducătorul autovehiculului acceptă şi se obligă să respecte condiţiile prezentului Regulament și a indicatoarelor rutiere din interiorul parcării.

Art.1 În sensul prezentului Regulament, locurile de parcare sunt spaţiile special amenajate și marcate, delimitate perpendicular sau oblic faţă de marginea părţii carosabile.
Art.2 Fiecare conducător auto va parca autovehiculul astfel încât să ocupe un singur loc de parcare şi să nu stânjenească ocuparea locurilor de parcare învecinate prin depășirea limitelor marcate ale locului de parcare ocupat.
Art.3 ParcareAutopeni.ro îşi rezervă dreptul de a delimita anumite zone din incinta parcării supraterane în care se vor aplica reguli specifice ce exced prezentul Regulament.
Art.4 Accesul în parcarea  ParcareAutopeni.ro se realizează prin solicitarea şi obţinerea tichetului de acces. Părăsirea parcării supraterane se realizează în urma validării şi achitării tarifului de parcare, utilizând tichetul de acces. Părăsirea parcării în lipsa achitării tarifului pentru parcare datorat se sancționează conform prezentului Regulament.

Art.5 Programul de funcţionare a parcării este:
Luni – Duminică în intervalul orar: 00:00-24:00
Art.6 În funcţie de gradul de ocupare a locurilor de parcare sau de alte situaţii excepţionale, ParcareAutopeni.ro poate restricţiona temporar accesul în incinta parcării supraterane.

Art.7 Parcarea cu plată în spaţiile special amenajate, prevăzute în prezentul Regulament se bazează pe principiul tarifului orar.
Art.8 Tariful pentru parcare este mentionat in pagina Tarif și poate fi achitat atat on-line prin card bancar, cât și locație.
Art.9 Conducătorii auto, clienţii şi vizitatorii acceptă:
a) Să nu utilizeze parcarea pentru activităţi periculoase, ilegale, imorale sau pentru practicarea cerşetoriei;
b) Să nu utilizeze parcarea în vederea reparaţiei autovehiculelor sau altor activităţi de acest gen;
c) Să nu organizeze în parcare nicio reuniune politică, manifestație publică, greve, spectacole sau activităţi comerciale;
d) Să nu campeze în parcare şi să nu organizeze picnicuri, sporturi sau alte activităţi recreative;
e) Să nu distribuie materiale publicitare sau alte afişaje fără acordul scris al ParcareAutopeni.ro.
f) Să nu întreprindă nimic de natură a genera perturbarea ordinii publice, pagube sau inconveniente, atât parcării supraterane cât şi utilizatorilor acesteia;
g) Să nu lase în autovehicule animale nesupravegheate sau substanţe periculoase;
h) Să nu lase minorii nesupravegheaţi în parcare sau în autovehiculele parcate.
Art.10 ParcareAutopeni.ro va asigura utilizatorilor parcării  condiţii civilizate de parcare, respectiv curăţarea şi iluminarea corespunzătoare a locurilor de parcare.
Art.11 Este permisa parcarea pe termen lung si cea pe termen scurt.

Art.12 Conducătorul auto este obligat să respecte în totalitate Regulamentul de funcţionare a parcării ParcareAutopeni.ro, iar în cazul în care va încălca oricare dintre prevederile Regulamentului, conducătorului în cauză i se va aplica sancţiunea corespunzătoare.
Art.13 Eventualele avarii produse autovehiculelor proprii cât şi altor autovehicule sau instalaţii de către conducătorii auto, pe timpul deplasării ori staţionării în cadrul Parcarii ParcareAutopeni.ro , vor fi suportate de persoanele vinovate, cu excluderea răspunderii Parcarii Autopeni.
Art.14 La parcarea autovehiculelor, conducătorul auto este obligat să oprească motorul și să îşi asigure bunurile lăsate în interiorul autovehiculului, prin închiderea uşilor, capotelor motor şi portbagaj, a geamurilor, trapei, buşonului rezervor etc., ParcareAutopeni.ro nerăspunzând în niciun fel pentru securitatea acestora.
Art.15  Ocupanţilor autovehiculelor li se recomandă să nu îşi lase bunuri de valoare în autovehicule, indiferent de zona în care se află, Parcarea noastră nefiind responsabilă de dispariţia acestora.
Art. 16 Conducătorii autovehiculelor şi ceilalţi ocupanţi sunt obligaţi să respecte indicaţiile reprezentanţilor Parcarii Autopeni, ale companiei de securitate sau ale pompierilor de serviciu.
Art. 17 Conducătorul auto şi ceilalţi ocupanţi ai autovehiculului vor menţine curăţenia la locul de parcare şi nu vor depozita niciun fel de materiale în incinta parcării, deşeurile fiind aruncate în coşurile de gunoi instalate.

Anularea rezervarii se poate face cu minim 24 de ore inainte de data si ora de intrare in parcare. Pentru returnarea banilor este necesar sa solicitati acest lucru prin email la adresa: contact@parcareautopeni.ro . 

In maxim o zi lucratoare incepem procedurile de returnare. Pana la primirea efectiva banilor pot trece cateva ore sau cateva zile in functie de aprobarile celorlalte firme implicate in tranzactie: banca noastra, procesatorul de carduri si banca dumneavoastra. Dar initierea procedurilor se va face in cel mai scurt timp posibil.

Va multumim,

Parcare inteligentă lângă aeroportul Otopeni

Rezervare online, acces în incintă prin citire automată număr plăcuță

Parcare de lungă durată în Otopeni. Securitate sporită

Camere video, gard împrejmuitor, barieră cu cod de acces, pază

Pacare pe termen lung lângă aeroport. Facilități

Asfalt, locuri trasate, transport la si de la aeroportul Otopeni

Parcare în Otopeni. 2 Km distanță față de aeroport

4 min durata transfer catre/dinspre aeroportul Henri Coandă

REZERVĂ ACUM