F1 Belgia 28 august 2022 - Parcare în Otopeni

Parcare în Otopeni – un loc sigur pentru mașina ta

Marea Cursă de Formula 1 din Belgia din data de 28 august 2022

Ai cumpărat bilete la Marea Cursă de Formula 1 din Belgia din data de 28 august 2022? Știm că pasionații de curse sunt nerăbdători să își facă bagajele pentru a pleca să o privească live din tribune. Traseul pe care îl vor parcurge concurenții foarte apreciați de public este Spa-Francorchamps. Tu cine vrei să câștige?
Bineînțeles, că poate ți-ai pus și întrebarea „Unde îmi pot parca mașina în apropierea aeroportului Henri Coandă cât timp sunt plecat?”

Parcarea Autopeni îți oferă toate condițiile pentru a nu sta cu grija mașinii tale și pentru a te bucura de Grand Prix-ul din Belgia.

Facilități parcare în Otopeni

Aceasta este poziționată la aproximativ 4 minute de Aeroportul Henri Coandă (Otopeni) și este deschisă 24/7. Transportul spre și dinspre aeroport este asigurat de staff-ul nostru, cu mașini confortabile și încăpătoare.


Parking Autopeni este o parcare de încredere și care funcționează pe baza tehnologiei moderne. Autoturismul tău va fi bine păzit de camerele video (permanent, desigur), dar și de angajații parcării, care sunt mereu la dispoziția ta.

Transport gratuit la plecare și sosirea de la aeroportul Otopeni
Transport gratuit la plecare și sosirea de la aeroportul Otopeni


Datorită faptului că parcarea este asfaltată, nu va trebui să îți faci probleme din cauza prafului sau al pietrișului. Pssst! Să știi că suntem una dintre puținele parcări asfaltate din zonă.


Ce trebuie să știi despre plata taxei de parcare? Este simplu! Aceasta poate fi facută atât pe loc la parcare, cât și online cu cardul printr-o metodă sigură. Plățile sunt procesate de Netopia Payments după care vei primi codul de acces pe care îl poți folosi oricând pe perioada staționării pentru a ridica bariera.

Parcare aeroport Otopeni asfaltata iluminata
Parcare aeroport Otopeni asfaltata iluminata


De ce să alegi Parcarea Autopeni? Pentru că avem servicii de calitate la prețuri avantajoase. Te așteptăm la noi, iar mașina ta va fi în siguranță cât timp ești plecat.

Știi unde să ne găsești : Calea Bucureștilor 220A (Otopeni, DN1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Parcare inteligentă lângă aeroportul Otopeni

Rezervare online, acces în incintă prin citire automată număr plăcuță

Parcare de lungă durată în Otopeni. Securitate sporită

Camere video, gard împrejmuitor, barieră cu cod de acces, pază

Pacare pe termen lung lângă aeroport. Facilități

Asfalt, locuri trasate, transport la si de la aeroportul Otopeni

Parcare în Otopeni. 2 Km distanță față de aeroport

4 min durata transfer catre/dinspre aeroportul Henri Coandă

REZERVĂ ACUM