TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI WWW.PARCAREAUTOPENI.RO

1.Aspecte Generale

Prezentele Termeni si Conditii („Termeni si Conditii”) guverneaza raporturile dintre VEROCHI VERT S.R.L., o societate cu raspundere limitata, cu sediul in orasul Otopeni, Calea Bucurestilor nr. 220A, judetul Ilfov, Romania, inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului sub nr. J23/4108/2018, CUI 39804922 („Societatea” sau „Noi”) si persoanele care utilizeaza („Utilizatorul”) pagina de internet www.parcareautopeni.ro („Site-ul”) si/sau serviciile oferite de Societate prin intermediul Site-ului („Serviciile”).

Accesarea si utilizarea Site-ului, inclusiv a oricarei pagini sau sectiuni componente ale acestuia, sau a oricarui Serviciu furnizat prin intermediul Site-ului se poate face numai in conformitate cu prezentele Termeni si Conditii, care includ Regulamentul de utilizare, organizare şi funcţionare a sistemului de parcare cu plata PARKING AUTOPENI, Politica de Confidentialitate Datelor si Politica privind Cookies.

PENTRU UTILIZAREA SERVICILOR, PUTEM SOLICITA UTILIZATORULUI SA ISI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA ACESTI TERMENI SI CONDITII PRINTR-O ACTIUNE SPECIFICA, CARE ARE SEMNIFICATIA UNUI CONSIMTAMANT NEECHIVOC (E.G. BIFAREA CASUTEI SPECIFICE „AM CITIT SI SUNT DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE SITE-ULUI”).

BIFAND O ANUMITA CASUTA, UTILIZATORUL:

  1. ISI DA ACORDUL, IN MOD EXPRES, SA RESPECTE TOATE CLAUZELE DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII, PRECUM SI ORICE ALTI TERMENI SI CONDITII SPECIFICE APLICABILE SERVICIILOR;

  2. IA CUNOSTINTA DE REGULAMENTUL DE UTILIZARE, ORGANIZARE SI FUNCTIONARE A SISTEMULUI DE PARCARE CU PLATA PARKING AUTOPENI, CARE ESTE PARTE INTEGRANTA DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII.

  3. IA LA CUNOSTINTA DE CONDITIILE DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE CONFORM POLITICII DE CONFIDENTIALITATE, CARE ESTE PARTE INTEGRANTA DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII.

Pentru a asigura respectarea conditiilor de acces si utilizare a Serviciilor, Utilizatorii trebuie sa verifice la momentul fiecarei accesari a Site-ului termenii si conditiile de utilizare. Chiar daca omiteti sa analizati termenii si conditiile, dar utilizati Sie-ul, vom considera ca ati acceptat acest set de Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestora).

Daca nu sunteti de acord cu prevederile din acest set Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestuia), va rugam sa nu utilizati, sau dupa caz, sa incetati utilizarea Site-ului sau a Serviciilor oferite de Noi, dupa caz.

Societatea nu promoveaza, recomanda sau tolereaza folosirea Site-ului in timpul anumitor activitati cum ar fi conducerea de vehicule deoarece exista un risc ridicat de accidente. Sunteti de acord sa nu folositi Site-ul in timpul desfasurarii unor astfel de activitati sau sa o faceti pe propria raspundere.

 

2.Serviciile oferite de prin intermediul Site-ului

Serviciile se adreseaza (i) Utilizatorilor, persoane fizice, care viziteaza Site-ul, (ii) Utilizatorilor care vor sa isi parcheze autoturismul, in siguranta, in apropierea Aeroportului Otopeni, pe durata unei calatorii cu avionul.

Utilizatorii pot folosi Serviciile oferite de Site fara a avea un cont de Utilizator.

Pentru a folosi Serviciile va obligati sa:

  1. furnizati date adevarate, exacte si complete, prin completarea campurilor din formularul de rezervare a locului de parcare;

  2. actualizati, atunci cand situatia o cere, datele privind rezervarea locului de parcare si datele privind ora de aterizare pentru a fi adevarate, exacte si complete in orice moment. Intelegeti sa faceti aceasta actualizare in cel mult 4 ore de la data la care s-au produs schimbarile. Daca nu puteti sa operati modificarea in Site, sunteti obligati sa ne informai telefonic sau prin email cu privire la modificarile produse, in caz contrar suportati consecintele prevazute in Regulament cu toate costurile aferente.

Dupa finalizarea procesului de rezervare a unui loc de parcare, Utilizatorul va primi pe adresa de e-mail furnizata in procesul de rezervare, un e-mail de confirmare care va contine toate informatiile necesare privind parcarea, transferul catre aeroport, precum si preluarea de la aeroport catre parcare.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Societatea are dreptul sa sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a Serviciilor.

Societatea NU are obligatia de a verifica informatiile furnizate de Utilizatori. Societatea nu raspunde in niciun mod cu privire la informatiile si datele transmise de catre Utilizatorii sai.

In acest sens, acceptati si sunteti de acord cu faptul ca veti respecta regula bunei credinte atunci cand furnizati informatii pentru a rezerva un loc de parcare. Astfel, va obligati sa nu completati date incomplete sau incorecte. In situatia in care nu veti respecta aceste reguli, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca Societatea are dreptul de a va restrictiona accesul la Serviciile sale.

Tariful de parcare este stabilit in functie de numarul de zile de stationare/parcare. Asadar, accesul la Servicii furnizate Utilizatorilor este permis doar dupa plata unui tarif, in functie de nevoile fiecarui Utilizator. Toate platile vor fi realizate in avans, in Ron, cu cardul bancar. Accesul la Servicii nu va fi permis decat dupa momentul la care se confirma transferul de bani in contul Societatii.

In situatia in care doriti incetarea furnizarii Serviciilor catre dumneavoastra, din motive care nu tin de Societate (de exemplu, intervine un eveniment si Dvs. anulati zborul, sau operatorul anuleaza zborul Dvs.), intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca platile deja efectuate nu sunt si nu vor fi returnate. Suma va fi pastrata cu titlu de penalitate, pentru spatiu rezervat si nefolosit.

Societatea isi poate schimba tarifele stabilite pentru furnizarea Serviciilor, la fel cum poate modifica orice alta clauza a prezentelor termeni si conditii. Schimbarea se poate produce in orice moment si va fi vizibila prin majorarea/ reducerea tarifelor afisate in Site.

3.Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul Site-ului (precum si orice alt material avand legatura cu Societatea) apartin Societatii si colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea Societatii sau colaboratorilor sai, care detin un drept de proprietate intelectuala asupra sectiunii respective de continut a Site-ului.

Puteti folosi continutul Site-ului doar pentru uzul dvs. potrivit scopului pentru care ati facut rezervarea. Cu exceptia celor mentionate mai sus, continutul Site-ului nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile de tipul celor descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Societatii:

  1. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt site, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.

  2. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.

  3. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Societatii asupra continutului.

Orice utilizare a continutului Site-ului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document este interzisa.

Toate numele de companii, marci inregistrate, marci de servicii, denumiri comerciale, logo-uri si sigle sunt protejate de legea marcilor inregistrate. Nimic din continutul Site-ului nu trebuie interpretat ca acordarea de licenta sau drept de utilizare a oricarei marci inregistrate, prezente in Site, fara permisiunea scrisa din partea Societatii sau a partilor terte ce pot detine respectivele marci.

4.Protectia datelor cu caracter personal

Societatea trateaza cu seriozitate confidentialitatea datelor cu caracter personal ale Utilizatorilor.

Politica de confidentialitate si aspectele privind modul in care Societatea prelucreaza datele cu caracter personal ale Utilizatorilor sunt descrise in sectiunea Politica de Confidentialiate.

5.Modificari si Suspendarea accesului la Site

Societatea isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului Site-ului. De asemenea, Societatea isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

Soicetatea poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul Site-ului sau la o parte a acestui continut. In acest sens, Societatea poate bloca, parola, utilizarea Serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul Serviciilor, pentru orice motiv sau fara motiv. Societatea poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea Serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila (vor fi notificati in prealabil doar Utilizatorii care au platit pentru rezervarea unui loc de parcare).

6.Lipsa garantiei si declinarii de raspundere

Societatea nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori Serviciilor furnizate de Societate. De asemenea, Societatea nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite de Societate pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe Site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

Continutul integral al Site-ului este livrat pe baza “ca disponibil”, “asa cum este” fara nicio garantie de niciun fel fie expresa, fie implicita, inclusiv, dar nelimitandu-se la, orice garantii de vandabilitate, asociere cu un scop particular, acuratete si non-incalcare. Societatea nu garanteaza acuratetea, gradul de completitudine, actualitatea sau certitudinea niciunui continut pus la dispozitie prin intermediul Site-ului. Utilizatorii sunt responsabili de verificarea oricarei informatii inainte de a se baza pe aceasta. Utilizarea Site-ului si a continutului disponibil pe Site se fac pe raspunderea unica a Utilizatorului.

Societatea nu poate fi tinuta responsabila pentru efectele generate de utilizarea Site-ului de catre Utilizator, de costurile generate de accesul la Site sau de accesul tertilor la anumite informatii prin intermediul Site-ului.

De asemenea, nu vom raspunde pentru niciun prejudiciu creat din cauza unui virus, atac de tip denial-of-services sau distributed denial-of- services, precum nici din cauza unui alt tip de material tehnologic ce ar infecta dispozitivul dumneavoastra, sistemul dumneavoastra IT, datele dumneavoastra ca urmare a utilizarii Site-ului sau a altor website-uri catre care exista link-uri in Site.

Nu vom fi responsabili pentru pentru nici o pierdere sau dauna pe care noi sau dumneavoastra nu am putut sa o prevedem in limite rezonabile la data la care ati inceput utilizarea Site sau care nu se afla sub controlul nostru.

Totodata, nu vom fi resposabili pentru:

i)Nici un continut sau servicii si/sau produse furnizate de alta entitate;

ii) Nici o pierdere sau dauna pe care ati fi putut sa o evitati fiind atent sau luand masuri rezonabile;

iii) Orice fel de daune directe sau indirecte inclusiv, dar fara a se limita la pierderi de profit, castiguri nerealizate si/sau nefructificarea unor oportunitati sau orice alte pierderi similare suferite de dvs ca urmare a lipsei de folosinta a Site-ului sau de calitatea necorespunzatoare de functionare a acestuia.

Nu ne asumam nicio raspundere pentru continutul website-urilor ce au link-uri catre Site sau din Site catre website-uri. Astfel de link-uri nu trebuie interpretate ca o garantie din partea noastra cu privire la respectivele website-uri. Nu vom raspunde pentru niciun prejudiciu rezultand din utilizarea respectivelor website-uri.

Societatea depune toate diligentele pentru a proteja Site-ul si informatiile transmise cu ocazia utilizarii acestuia. Chiar daca folosim tehnologii de protectie alaturi de alte masuri de protectie a informatiilor si asiguram securitatea corespunzatoare nu garantam ca informatiile transmise prin internet sunt securizate, sau ca aceste transmisii nu vor avea intarzieri, intreruperi, interceptari, sau erori care nu tin de Societate. Nu garantam ca utilizarea Site-ului va fi confidentiala, orice informatie pe care Utilizatorul o dezvaluie in Site poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei pe internet.

Nu garantam ca Site-ul va fi securizat sau fara niciun virus. Sunteti responsabil pentru configurarea sistemului de securitate al dispozitivului dvs si pentru folosirea propriului software anti-virus.

Nu trebuie sa utilizati in mod defectuos Site-ul, introducand virusi, troiani, worms, bombe logistice sau alte materiale ce pot crea probleme tehnologice. Nu trebuie sa incercati sa obtineti acces neautorizat la Site, la server-ul pe care Site-ul este gazduit sau pe orice alt server, calculator sau la baza de date conectata la Site. Nu trebuie sa atacati prin atacuri de tip denial-of-services sau distributed denial-of- services. De asemenea, este interzisa utilizarea de mijloace automate, inclusiv script-uri, aplicatii de tip robot, bot, spider, crawler si/sau sau orice aplicatii / programe de calculator ce pot insela, sau simula anumite activitati sau statusuri in Site sau, in orice fel, exploata anumite functii sau vulnerabilitati ale Site-ului in vederea obtinerii unor avantaje, pentru sine sau pentru alti Utilizatori sau terti, in ceea ce priveste utilizarea Site-ului sau accesarea si utilizarea oricaror Servicii.

Prin incalcarea acestor dispozitii, ati comite o infractiune conform legii romane. Vom raporta orice astfel de incalcare catre autoritatile de investigare competente si vom coopera cu autoritati prin furnizarea identitatii dumneavoastra catre acestea. In cazul unei astfel de incalcari, dreptul dumneavoastra de a utiliza Site-ul inceteaza imediat.

7.Forta Majora

Societatea, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre Societate nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de Site, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Societatii. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Societate, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Societatii, erorile de operare, greva, etc.

8.Diverse

8.1.Schimbarea termenilor prezentului acord

SOCIETATEA ISI REZERVA DREPTUL DE A ACTUALIZA PERIODIC ACEST SET DE TERMENI &CONDITII (E.G. PENTRU A CORESPUNDE SCHIMBARILOR SURVENITE LA NIVELUL LEGISLATIEI SAU AL SERVICIILOR FURNIZATE DE SOCIETATE). UTILIZATORII VOR FI NOTIFICATI CU PRIVIRE LA OPERAREA UNOR ACTUALIZARI / MODIFICARI IN TERMENI&CONDITII SI LI SE VA SOLICITA SA ISI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA TERMENII&CONDITIILE ACTUALIZATE. REFUZUL DE A ACCEPTA TERMENII&CONDITIILE ACTUALIZATE VA ATRAGE INCETAREA CONTRACTULUI CU SOCIETATEA, IAR UTILIZATORII NU VOR MAI PUTEA UTILIZA SITE-UL SI/SAU SERVICIILE SOCIETATII.

De asemenea, unele servicii oferite de Societate pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

8.2.Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Parti ale continutului inclus in Site pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Societatea are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului Site-ului pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Societatea nu este responsabila in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Societatea nu este responsabila de continutului paginilor la care se face trimitere din Site-ul sau.

8.3.Notificari

Orice notificare catre Societate trebuie trimisa in scris, prin e-mail sau prin intermediul postei/curierilor la urmatoarele adrese: contact@parcareautopeni.ro sau Otopeni, Calea Bucurestilor nr. 220A, judetul Ilfov, Romania.

Cu exceptia cazului in care Utilizatorul comunica orice modificare, notificarile vor fi transmise la datele de contact furnizate de Utilizator, iar respectivele notificari vor fi considerate primite de catre Utilizator.

8.4.Legea aplicabila si jurisdictie

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

8.5 Contact, sesizari si reclamatii

Ne puteti contacta pentru orice intrebare, sesizare si reclamatie cu privire la functionarea Site-ului prin email la adresa contact@parcareautopeni.ro sau la telefon +40 725 551 559.

Reclamatia depusa trebuie sa contina cel putin informatii privind privind identificarea, numele si prenumele Dvs., email-ul, precum si descrierea problemei la care se refera reclamatia.

Societatea va va informa despre rezultatul analizei reclamatiei la adresa de email indicate, intr-un termen rezonabil.

Va multumim pentru utilizarea Site-ului www.parcareautopeni.ro!

Умно паркиране до летището Отопени

Онлайн резервация, достъп във вътрешността чрез автоматично четене на номера на таблата

Дългосрочен паркинг в Отопени. Подобрена сигурност

Видеонаблюдение, ограда, бариера с код за достъп, охрана

Дългосрочен паркинг до летището. Удобства

Асфалт, маркирани места, транспорт до и от летището Отопени

Паркинг в Отопени. На 2 км разстояние от летището

Трансфер до/от летището Хенри Коандă за 4 минути

REZERVĂ ACUM